Een leefbare stad is de wens van iedere bewoner, en tuinen kunnen hieraan een grote bijdrage leveren. Alle tuinen samen maken soms meer dan de helft van het oppervlakte van de stad op. Voor mijn master scriptie aan de Wageningen Universiteit heb ik daarom gekozen om mij op deze interessante gebieden te focussen. Om erachter te komen wat voor maatregelen tuineigenaren zouden kunnen bewegen om hun tuin te betegelen of te beplanten is er een vragenlijst opgesteld. Zou u deze vragenlijst willen invullen?

Het invullen van de vragen neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag. De gegevens die u invult, zullen alleen voor dit onderzoek gebruikt worden. Mocht u interesse hebben in de resultaten van het onderzoek, dan is er de mogelijkheid om aan het eind van de vragenlijst uw mailadres in te vullen. U kunt de vragenlijst bereiken door op de volgende link te drukken: https://www.questionpro.com/t/AQy2vZiGvI

Bij vragen kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Met vriendelijke groet,

Carlien van Dam