Gezocht: Mensen met lef en ‘n passie voor zingen!

Op zaterdag 7 maart vinden de audities van het Nijmeegs smartlappenfestival De Dag van het Levenslied plaats. Het belooft weer een muzikaal feestje te worden in de Steigerzaal van De Lindenberg. Liefhebbers en uitvoerders van het levenslied kunnen zich nu inschrijven. Bij de audities worden de artiesten geselecteerd die op zondag 10 mei 2020 optreden, tijdens de 38ste editie van het festival in het Valkhofpark te Nijmegen.

Altijd al mee willen doen aan het leukste festival van Nijmegen? Dan moet het er nu maar eens van komen! De organisatie van De Dag van het Levenslied is op zoek mensen met een passie voor zingen, die dit theatraal kunnen brengen met een leuke levenslied-act.

De acts worden door een smartelijke jury beoordeeld op meezingbaarheid, presentatie (met een knipoog!), muzikaliteit en geschiktheid voor het grote podium. De acts dienen minimaal 5 en maximaal 12 minuten te duren (twee liedjes). Het is toegestaan om met een tape mee te zingen.

Aanmelden
Heb je interesse om mee te doen? Stuur dan een kort filmpje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we een eerste indruk krijgen van de act. Wacht niet te lang, want de belangstelling is groot!

De Dag van het Levenslied
Het festival De Dag van Het Levenslied heeft zijn oorsprong in het theater. Tijdens het festival zingt een keur aan kleurrijke artiesten het levenslied, met een sympathieke knipoog naar de echte volkscultuur. De editie van 2020 vindt net als vorig jaar plaats op Moederdag, zondag 10 mei, in het Valkhofpark en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl.
Volg het festival ook op www.facebook.com/Dagvanhetlevenslied, www.twitter.com/dagvhlevenslied en www.instagram.com/dagvanhetlevenslied/