Moederdag zónder de Dag van het Levenslied? Dat is voor veel Nijmegenaren ondenkbaar! Daarom organiseert het smartlappenfestival voor het tweede jaar op rij een Online Moederdagconcert, vol levensliedklassiekers. De livestream vindt plaats op zondag 9 mei, tussen 16:00 en 18:00. Het concert is gratis online te volgen en wordt bovendien live uitgezonden op RN7.

Traditiegetrouw vindt de Dag van het Levenslied plaats op Moederdag in het Valkhofpark, maar de 38e editie van het festival is verplaatst naar 19 september 2021. Met het Online Moederdagconcert worden alle Nijmeegse moeders, dochters en zonen toch in het muzikale zonnetje gezet. Je hoeft alleen zelf de drankjes koud te zetten – en uiteraard volop mee te zingen! Verzoekjes zijn welkom tijdens de uitzending.

PROGRAMMA

De presentatie is in handen van Keessie B. Live in de studio ontvangt hij de levenslied-legendes Sjon en Sjakkelien, De Hennies, De Triesto's en het Van Binsbergen Trio. De Hennies nemen bovendien bijna hun hele Artiestenstal mee, want ook De Knalberties, Foxy Lady, Dunnewind & De Lange en Peer en Will zijn van de partij. In een Grande Finale zullen ze je samen het gevoel geven dat je gewoon op het Valkhof staat mee te zingen! Tot slot kunnen Ronnie en de Razende Ronda's niet live aanwezig zijn, maar ook zij proberen wat van zich te laten horen... Het wordt dus gegarandeerd feest, met een lach en een traan. Het Moederdagconcert is te volgen via RN7 en de social media-kanalen van de Dag van het Levenslied (Facebook, YouTube en Twitch).

De Dag van het Levenslied wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Moederdagproducties en vindt normaliter elk jaar plaats op Moederdag in het Valkhofpark te Nijmegen. Kijk voor meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl.