Featured

ID Dance zoekt: vlecht- en was-ouders voor voorstelling in de Stadsschouwburg in Nijmegen

Yes! Het gaat weer gebeuren. Voor het eerst ooit zijn de dansers van ID Dance een hele week te vinden in de Stadsschouwburg in Nijmegen. ID Dance bestaat in 2024 alweer 25 jaar en dat vieren we met maar liefst acht (!) grote shows. We dansen op 26, 27, 28, 29 en 30 juni. Tijdens de voorstelling komen alle stijlen voorbij; funky jazz, street jazz, modern, klassiek, hiphop, breakdance, spitzen en kinderdans.

Gezocht: vlecht- en was-ouders

Er zijn kostuums gekocht, gezocht en veelal gemaakt voor 107 (!) groepen. Dank hiervoor natuurlijk aan de geweldige vrijwilligers! We ‘delen’ behoorlijk wat kostuums elke show. Hiervoor zoeken we zogenaamde spoed-was-ouders/verzorgers. Wat houdt dit in? Je krijgt een wasje aan het einde van de show en deze moet weer fris en droog zijn voor de volgende show. Een ruime tuin of een droge zolder is dan fijn want in de droger mogen de kostuums helaas niet  Mocht je dit zien zitten? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast zoeken we ook nog de ‘gewone’ geweldige wasouders/verzorgers. Zonder stress of haast, een doos kostuums mee na de shows. Velen handen (en machines) maken licht werk.

Ook zoeken we vlecht-ouders die kunnen invlechten, opvlechten, knotjes, staartjes maken…Dus wie is er handig met haar? En heeft tijd een uurtje voor de show te helpen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld erbij welke dag/show je beschikbaar bent. Dat scheelt een hoop stress bij meerdere ‘minder creatieve haar’-mensen.

 ID Dancers

Related Articles

Tijdelijke noodopvang Sportpark Winkelsteeg

Wijkraden, warmteplekken, werkzaamheden Topaasstraat en Wijkplatform Hatert

Mozaïek mee aan de "Hou van Hatert-bank"