Featured

Wijkteam Hatert stelt zich voor

De gemeente Nijmegen heeft in elke wijk van de stad een wijkteam. Het wijkteam is er om samen met u als bewoner en met andere professionals in de wijk te zorgen voor een fijne wijk om in te wonen. Ieder wijkteam bestaan uit drie regisseurs en een projectmedewerker.

Graag stellen wij ons, als Wijkteam Hatert voor.

Wij zijn:

1 Tamara Huffmeijer

Tamara Huffmeijer, regisseur Fysiek. Ik ben contactpersoon voor alles wat te maken heeft met de openbare ruimte: het groen en het grijs, spelen,
en ook het verkeer en de activiteiten die in de openbare ruimte plaatsvinden.Ik hou mij bezig met ontmoeting en verbinding in de wijk. Samen met
u als bewoner en organisaties zoals de woningcorporaties, Bindkracht10, Sterker en de GGD. Het ontmoeten en verbinden van inwoners en initiatieven staat voorop.

1 Bas Timmen

Bas Timmen, regisseur Sociaal. Ik hou mij bezig met ontmoeting en verbinding in de wijk. Samen met u als bewoner en organisaties zoals de woningcorporaties, Bindkracht10, Sterker en de GGD. Het ontmoeten en verbinden van inwoners en initiatieven staat voorop.

1 Aukje van Pelt

Aukje van Pelt, regisseur Veiligheid. Ik ben betrokken bij zaken rondom maatschappelijke onrust, of in andere woorden, het gevoel van veiligheid op straat.
Ik heb veel contact met organisaties zoals de politie, toezicht en handhaving, de woningcorporaties en ook met bewoners van de wijk.

1 Danielle Bensink

Daniëlle Bensink, projectmedewerker. Ik hou mij bezig met alle initiatieven die bewoners via nijmegen.mijnwijkplan.nl bij ons indienen.
Daarnaast zorg ik er onder meer voor dat de vragen die in 
onze wijkteam mailbox binnenkomen intern worden uitgezet bij de juiste regisseur/afdeling.

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de gemeente. Dat kan per mail, via de website, per telefoon, via social media,
of door persoonlijk contact op te nemen met een 
medewerker die u kent.

Als u iets wil melden zijn daar ook nog verschillende kanalen voor, zoals de meld & herstel app en de website van Meld Misdaad Anoniem.
Bij ons als wijkteam kunt u terecht voor vragen die gaan over uw eigen wijk. Dit kan het makkelijkst
via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u liever belt, kan dat met 14-024: vraagt u dan
naar een van ons.
Tot ziens in de wijk!

Related Articles

Tijdelijke noodopvang Sportpark Winkelsteeg

Wijkraden, warmteplekken, werkzaamheden Topaasstraat en Wijkplatform Hatert

Mozaïek mee aan de "Hou van Hatert-bank"