Featured

Spreekuur voeding bij kanker

Spreekuur voeding bij kanker
Meld je aan voor het maandelijks spreekuur van diëtist Mariëlle Claassen op dinsdag 2 juli. Mariëlle is geschoold in het geven van dieet- en voedingsadviezen aan mensen met kanker, zowel tijdens als na de behandeling.

Als je kanker hebt hoor je veel over het belang van bewegen voor een goed herstel van conditie, spiermassa en spierkracht. Maar minder mensen zijn bekend met het feit dat een tekort aan calorieën of eiwitten kan zorgen voor onvoldoende effect van de bewegingstraining. Een diëtist kan je hierin adviseren.

Open creatief atelier
Heb je behoefte aan ontspanning, ben je graag creatief bezig of wil je dat eens proberen, kom dan naar het Open Creatief Atelier op woensdag 3 juli om 13.30 uur. Je kunt gebruik maken van de materialen die er zijn. Daarmee verken en ontdek je wat het beste bij je past. We begeleiden je in je creatieve werk en bieden een fijne en rustige omgeving waarin niets moet en veel kan.

Kijk op de website voor alle activiteiten en aanmelding (marikenhuis.nl/agenda).
Kosten: € 2,50/activiteit.

Open inloop
Het Marikenhuis is een inloopcentrum voor mensen met en na kanker. Op de locatie in Nijmegen ben je altijd welkom tijdens de (gratis) open inloop van maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Wil je op een ander moment langskomen? Bel of mail dan voor een afspraak.

Cover marikenhuis DSC 0482

Related Articles

AutoMaatje – Nijmegen viert 5-jarig bestaan!

Aanmelden voedselpakket

Vindt u autorijden in het donker onprettig? Overweeg dan het openbaar vervoer!