Dit bericht kwam pas gisteren binnen, dus is misschien al wat achterhaald, maar mocht u interesse hebben, neem dan vooral contact op met onderstaande contactpersoon.

De beweegtuin was eerst nog een onbekend fenomeen. Maar nu is er elke dag wel iemand te vinden. De deelnemers van de eerste kennismakingscursus zijn enthousiast. Op vrijdag 13 mei start een nieuwe cursus.

In maart gingen de eerste kennismakingslessen van start. Sportdocent Arlette Dikmen van Sportservice Nijmegen gaf uitleg over het gebruik van de apparaten in de beweegtuin. Ze gaf daarbij tips en oefeningen. Er was ook voldoende tijd om een praatje te maken.

Feestje
Op vrijdag 28 april werd de eerste kennismakingscursus afgesloten met een feestje. De enthousiaste deelnemers gaven aan veel plezier te hebben in het bewegen in de beweegtuin. Het geeft ze een gezond en vrolijk gevoel. Een aanrader voor iedereen. Ze maakten gelijk nieuwe afspraken om weer in de buitenlucht aan de slag te gaan.

Nieuwe cursus
Op vrijdag 13  mei van 10:45 tot 11:45 uur start de nieuwe kennismakingscursus van 6 lessen. Er zijn nog plaatsen vrij. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Heeft u vragen of wilt u zich direct aanmelden, stuur dan een email naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen naar (024) 3297285.