Wij nodigen alle inwoners van Hatert van harte uit voor de middag "In contact in Hatert".

John Hacking (pastoraal medewerker van de studentenkerk) zal de aftrap doen van deze middag. Hij vertelt en praat met u over de betekenis van contact. U krijgt ruimte om na te denken over uw wensen en behoeftes en kunt deze anoniem kenbaar maken. U krijgt tips over het omgaan met (het gevoel van) alleen zijn, en wat u daarbij kunt betekenen voor anderen. Ter bevordering van het samenzijn, wordt er gezorgd voor een maaltijd. U kunt tijdens de aanmelding aangeven of u graag een vegetarische maaltijd zou willen.

Verder is er informatie verkrijgbaar over contactmogelijkheden, vrijwilligerswerk, cursussen, vriendschappen opbouwen, uw leven (opnieuw) invulling te geven als u daarover ontevreden bent of na bijvoorbeeld partnerverlies, enz. Natuurlijk is er genoeg tijd om vragen te stellen.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van Hatert. Neem uw buurman/buurvrouw dus mee! We bieden de mogelijkheid tot gratis kinderopvang.
De bedoeling is er samen een gezellige en informatieve middag van te maken. Meldt u zich van tevoren even aan bij de organisatie?

Wanneer? Dinsdag 21 december 2010
Hoe laat? 16:00 -- 19:00 uur
Waar? Wijkcentrum Hatert
Couwenbergstraat 22
6535 RZ Nijmegen
Voor wie? Alle (volwassen) inwoners van Hatert
Aanmelden of vragen? Telefoon: 024-3837870
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten? Gratis