Laatste serie tafelgesprekken van dit jaar

Soms ben je toe aan een volgende stap, maar weet je niet precies wat je wil en hoe. Tijdens de tafelgesprekken van De tafel van één gaan vrouwen zonder werk hier samen mee aan de slag. Echt even tijd voor jezelf! Je denkt na over de vragen: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe ga ik dat bereiken?’ Op 15 mei start de laatste serie tafelgesprekken van dit jaar, deze keer in wijkcentrum Hatert. Deelname is gratis.

De tafelgesprekken worden georganiseerd voor niet werkende vrouwen. Jolande deed mee aan de tafelgesprekken: “Mijn doel was om te gaan kijken wat ik nu wil gaan doen. De kinderen worden wat ouder en ik merkte dat er meer ruimte kwam voor mezelf. Ik had al eens van De tafel van één gehoord, ik wist niet goed of het wel voor mij was. Op een gegeven moment dacht ik “Wie niet waagt wie niet wint”.

De tafelgesprekken waren heel positief en hebben me veel gebracht. En het zijn maar 5 ochtenden dus het kost ook niet veel tijd. Ik zag het als een investering in mezelf.”

Schuif ook een keer aan! Start 15 mei, vijf donderdagochtenden van 9:30-11:30 uur in wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22, Nijmegen.

Dit is de laatste serie gesprekken in 2014. Schrijf je daarom nú in via www.detafelvaneen.nl of 06 - 83 05 18 74.

dtve 7952 600x300